Contact momentje

Handig

Locatie

Sloterweg 1045       1066 CD Amsterdam

Contact

Email : info@amsterdamsebaanwielerschool.nl

Vrijdagavond

18:30 – 22:00

Contact

Veel gestelde vragen

Je mag ook altijd contact opnemen met ons 🙂

De trainingsavond is onderverdeeld in drie uur met elk uur een eigen groep. De groepen worden voorafgaand het seizoen ingedeeld door de trainers. 

  • Groep 1 | 18:30 – 19:30 
  • Groep 2 | 19:30 – 20:30
  • Groep 3 | 20:30 – 22:00

 

De trainingen kunnen door renners en rensters worden gevolgd die in bezit zijn van een geldig KNWU licentie. Dit kan dus al vanaf categorie 1 tot en met de junioren. Maar voor beloftes of jonge elite maken wij enkele keren een uitzondering. Het baanseizoen begint in september en gaat door tot februari.

De kosten worden vooraf bekend gemaakt op de website.  De Amsterdamse Baanwielerschool is een non-profit organisatie. De meeste kosten die wij maken zitten in de baanhuur. Het geld dat overblijft wordt in het materiaal gestoken en gebruikt voor bijzondere momenten tijdens de trainingen.

De baanfiets heeft geen remmen, geen versnellingen en heeft een doortrapper. Dit zijn op het eerste gezicht de grootste verschillen ten opzichte van een wegfiets. Klik hier om meer verschillen te leren kennen

Om de trainingen op vrijdagavond te volgen heb je geen eigen baanfiets nodig. Wij beschikken als stichting over 37 baanfietsen. Deze baanfietsen zijn van klein tot groot formaat. Voor iedere wielrenner of wielrenster zit er dus wel een baanfiets tussen. Tijdens de eerste baantraining wordt er een baanfiets uitgezocht en op maat gemaakt, vervolgens komt er een stickertje op die fiets waardoor iedere week dezelfde fiets kan worden gegeven. Wanneer je een baanfiets van ons wilt gebruiken, kost dit per baantraining €5. 

Aanmelden kan gemakkelijk via deze website. Maar is ook mogelijk door een mailtje te sturen naar info@amsterdamsebaanwielerschool.nl

Kom met ons in contact

Ik zou graag meer informatie willen hebben over baanwielrennen bij de Amsterdamse Baanwielerschool