Geen baanfiets?

Geen probleem!

 

Hebben jullie geen baanfiets? Dan geeft dit niets. Wij beschikken als stichting over 37 baanfietsen. Deze baanfietsen zijn van klein tot groot formaat. Voor iedere wielrenner of wielrenster zit er dus wel een baanfiets tussen. Tijdens de eerste baantraining wordt er een baanfiets uitgezocht en op maat gemaakt, vervolgens komt er een stickertje op die fiets waardoor iedere week dezelfde fiets kan worden gegeven.

Kosten

 

Wanneer je een baanfiets van ons wilt gebruiken, kost dit per baantraining €5. Wanneer je op het middenterrein van de wielerbaan komt zit aan de linkerkant mevrouw Rie, bij haar koop je een kaartje. Dit kaartje lever je in bij de mecanicien en die maakt jouw baanfiets in orde. 

Benodigdheden

 

Wanneer je ervoor kiest om een baanfiets te huren, zal je elke baantraining je eigen pedalen moeten meenemen. Deze worden voor de training door de mecanicien er opgezet en na de training er weer afgehaald. Het is mogelijk om de pedalen erop te laten zitten voor de weken erna. Zo kun je ze niet vergeten. Naast je eigen pedalen zal je ook je eigen wielerhelm en wielerschoenen moeten meenemen. Wij beschikken over reserve materiaal en dit kan altijd gebruikt worden wanneer een wielrenner/ster iets is vergeten.

 


Wielerweetjes

 

1) Wist je dat een baanfiets geen remmen heeft

2) Op een baanfiets zit een doortrapper, je kan je benen niet stil houden!

Meer wielerweetjes?